Wij gaan regelmatig op reis of op restaurant om daarover te bloggen op onze website. Toegegeven als je al een tijdje blogt, krijg je deze reizen of restaurantbezoeken vaak aangeboden in ruil voor een review. Hier is er altijd één regel die we in acht nemen. We bloggen alleen over zaken die ons écht interesseren én we schrijven onze oprechte mening. Dit doen we wel steeds met opbouwende kritiek of met tips zodat de aanbieder ook iets aan onze mening heeft. Zomaar lukraak restaurants en hotels neersabelen in een artikel doen we nooit. Dat is te gemakkelijk! Voor die keren dat we zelf ons restaurantbezoek of vakantieadres boeken, hebben we een aantal vaste adresjes waar we steeds kijken voor de beste prijs. We bezoeken dan websites waar je kortingscodes, aanbiedingen, sales, deals en kortingsbonnen voor winkels en webshops in België en Nederland opgelijst krijgt. Door gebruik te maken van deze acties kan je als consument al snel tientalles euro’s besparen. In het artikel hieronder geven we aan hoe we te werk gaan voor de beste prijzen omtrent de thema’s travel & food.

Travel

Een reis boeken en daarvoor een correcte prijs betalen is niet eenvoudig. Je hebt immers veel tijd nodig om rond te surfen op internet en prijzen te vergelijken. Soms ontbreekt de tijd of de zin om dit te doen. Dat is jammer want zo loop je weleens een korting mis. Zo boekten we in het verleden al een vakantie met kortingen bij bv. Centerparcs. Mijn ouders boeken zo regelmatig bij Travelbird. Het toffe aan deze manier van boeken is dat je niet altijd meteen voor de gewone vakantiebestemmingen kiest maar ook al eens durft ingaan op een aanbod waar je niet meteen aan dacht. Zo kan je momenteel met 52% korting een vakantie aan de Moezel boeken via Actievandedag. Boeken gaat snel en eenvoudig!

Om ons die zoektocht op het internet te besparen, maken we al eens gebruik van websites die deze deals voor ons uitzoeken. Een tip om deze goedkopere acties te vinden is een kijkje nemen op bv. de website Deals.be. Op zulk soort sites krijg je de deals van dat moment overzichtelijk gepresenteerd. Dit kan je trouwens ook doen met daguitstappen. Met de grote vakantie in aantocht is het de ideale moment om daguitstappen te plannen en op zulk soort sites doe je ook meteen goede inspiratie op.

Travel

Food

Op je avondeten en uiteten kan je ook goed besparen als je een keer wat anders wilt! Maaltijdboxen zijn een voorbeeld om de organisatie van het gezinsleven gemakkelijker te laten verlopen. Vooral bij werkende koppels of alleenstaanden is dat een uitkomst. Wij laten weleens maaltijdboxen aan huis komen en ook deze deals zijn op de website terug te vinden, bv. bij HelloFresh. Retailers zoals Carrefour hebben deals die inspelen op de noodzaak om het boodschappen doen efficiënter te laten verlopen. Ook online boodschappen doen, speelt o.a. in op de vraag tot meer efficiëntie. In een maatschappij waar gezinnen meer druk ervaren, is dat een absolute meerwaarde. Ben je op zoek naar een kookboek om nog meer inspiratie op te doen? Als foodblogger gaan we graag op restaurant. Op restaurant gaan eten lost meteen je probleem van het boodschappen doen op maar is ook een dure aangelegenheid. Zeker als je dat als gezin doet. Om de kosten voor een restaurantbezoek binnen de perken te houden, is de website Groupon aan te raden. Geef de plaats in waar je wil gaan eten en je krijgt alle kortingen op een rijtje. Momenteel is er een fantastische deal voor een bezoek aan de Kromme Watergang. Als ik mijn ouders mag geloven…Eén van hun topadresjes!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!