Ik heb als basis de pindakaas van Davinia gebruikt. Deze verkopen ze bij Colruyt. Ideaal om de meest geliefde saus van ons noorderburen te maken.

  • 150 g pindakaas
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 1/2 eetlepel bruine suiker
  • 1 eetlepel ketchup
  • sambal naar smaak (opgelet pikant!)
  • water
  • zout
  1. Doe al de ingrediënten, behalve het water en het zout, in een potje.
  2. Warm de saus al roerend op en giet er regelmatig een scheutje water bij tot je een mooi gebonden saus verkrijgt.
  3. Kruid met zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!