Saint Patrick’s Day is één van die eeuwenoude tradities die je onder geen beding wil missen. Op 17 maart vier je dit feest samen met je vrienden en hef je het glas op de vriendschap die alle GUINNESS® fans ter wereld verenigt. De «groene» avond, opgedragen aan Ierland, brengt iedereen samen. Samen zijn en een leuk moment delen bepalen de sfeer. Naar aanleiding van Saint Patrick’s Day 2018 zal GUINNESS® meer dan ooit prominent aanwezig zijn in diverse pubs en vele huishoudens, ook bij ons in België. Dit jaar krijgt het iconische Ierse bier het gezelschap van een nieuwe «Lager», afkomstig van de St. James Gate Brewery: de Hop House 13.

De consument is op dit ogenblik meer dan ooit op zoek naar karaktervolle, authentieke producten die met passie en op een artisanale manier worden ontwikkeld. Het zijn vaak producten met een verhaal, net zoals de waarden waar GUINNESS® voor staat. Hierover waakten de brouwers van St. James Gate ook bij de ontwikkeling van Hop House 13! Liefhebbers moeten nog even geduld hebben want het bier voorlopig enkel nog maar beschikbaar in enkele pubs.

Elk jaar gaan er in België 100.000 glazen Guinness over de toog op St. Patrick’s Day, en dit jaar zal dat niet anders zijn. Over de 6 continenten heen, vieren in totaal meer dan 70 miljoen mensen Saint Patrick’s Day en worden er die dag meer dan 13 miljoen glazen Guinness gedronken. Dat is dubbel zoveel als er normaal op één dag worden verkocht. In Ierland is Saint Patrick’s Day erfgoed en nationale trots. Er worden tal van festiviteiten georganiseerd waar Guinness onlosmakelijk mee verbonden is. Guinness produceert meer dan 20 internationale klassebieren en de brouwers werken dagelijks verder aan de uitbreiding van het assortiment. Het zal dus niet verrassen dat Guinness in maar liefst 150 landen bekend en geliefd is. Het recept gaat nog steeds terug op de legendarische stout die 250 jaar geleden aan de St. James’ Gate in Dublin voor het eerst werd geproduceerd.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!