Hotel Andromeda Oostende

Hotel Andromeda Oostende

Hotel Andromeda is een 4*-hotel aan de zeedijk van Oostende, pal naast het Casino Kursaal. Het hotel is gelegen op wandelafstand van de trekpleisters van Oostende. Het hotel maakt deel uit van C-hotels, waar ook Hotel Burlington (Oostende) en Hotel Excelsior (Middelkerke) deel van uitmaken. Wij logeren in het hotel met de kinderen vanaf vrijdagnamiddag (inchecken vanaf 15u) en betrekken een familiekamer.

Kamers

32 kamers worden op dit eigenste moment gerenoveerd (werken lopen tot 30/4/16). Wij hebben daar alleszins geen hinder van ondervonden. Onze familiekamer is inderdaad aan vernieuwing toe (renovatie staat op til) maar voldoet aan alle gemakken: dubbel bed, tafel met stoelen, ijskast, koffie-en theefaciliteiten, badkamer met bad en dubbele lavabo, haardroger, dubbel bed voor de kinderen,…Jammer geen zeezicht voor ons. Naast een familiekamer kan je ook een classic room, comfort room, juniorsuite of Andromeda suite boeken. Prijzen per kamer vanaf € 95,00. Bij elke overnachting is het ontbijt inbegrepen. Inchecken vanaf 15u, uitchecken om 11u. hotel is in volle vernieuwing.

 

Hotel Andromeda Oostende

C-bar

Sinds enkele maanden is de bar van het hotel helemaal vernieuwd. De bar is cosy en modern ingericht. De bediening is vlot en ongedwongen. Bij de opening van de bar waren we toevallig ook van de partij en waren al meteen in de wolken van het interieur, de bediening en de sfeer. Mooie designvolle lusters maken het geheel af. Mijn ouders wonen in Oostende dus een ideale gelegenheid om met hen in de bar af te spreken. We drinken een wit wijntje en keuvelen lekker bij. De bar is op weekdagen open vanaf 16u, in het weekend vanaf 14u. Overigens kan je regelmatig van live pianomuziek genieten. De vleugel in het midden van de bar liegt er niet om.

Hotel Andromeda Oostende

Wellness

Het hotel heeft een volledig gemoderniseerde wellness in het pand. Pyramidepool, jacuzzi, fitness en sauna. De wellness is open van 8u tot 20u. Hotelgasten kunnen eveneens schoonheidsbehandelingen reserveren in het thalassa centrum. In de hotelkamer vinden we ook badjassen en slippers. Jammer genoeg ontbreekt de tijd om een duik in het zwembad te nemen. We kijken eventjes binnen en het wellness complex ziet er erg uitnodigend uit. We hopen zeker een volgende keer een zwembeurt in te plannen.

 

Ontbijt in Hotel Andromeda

Het ontbijt in Hotel Andromeda is onbeschrijflijk! Deze ontbijtformule maken we zelden mee. Groot assortiment verse pistolets, broodjes en koffiekoeken (geen opgewarmde koeken maar echt bakkerijmateriaal), eitjes, spek, heerlijke witte bonen in tomatensaus, assortiment charcuterie om u tegen te zeggen, assortiment ander beleg (zalm, kazen, salades,…), graansoorten, yoghurts, assortiment verse en gewone thee, koffie naar keuze, prosecco,…Ik eet zelfs een verse éclair! Reken daar een majestueus zicht op de zee bij en het plaatje is compleet. De ontbijtzaal is groot, heel groot maar is erg gezellig ingericht. De grote glaspartijen vallen onmiddellijk op. We hebben genoten van het ontbijt en het zicht op zee. Alleen al daarvoor is een bezoekje aan Hotel Andromeda aan te raden. Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen. Voor niet-hotelgasten kost het ontbijt € 18,00/pp. Ontbijten kan van 7u tot 11u.

Hotel Andromeda Oostende
Hotel Andromeda Oostende
Hotel Andromeda Oostende
p

Hotel Andromeda

C-hotels

Albert I promenade 60

8400 Oostende

+32 059 80 66 11

reservation@andromedahotel.be

www.andromedahotel.be

Hotel Andromeda Oostende
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!