Vegetarische hotdog

Vegetarisch alternatief voor de hotdog

De Bistro verwelkomt binnenkort enkele nieuwigheden in haar assortiment die perfect aansluiten bij de gezonde en duurzame levensstijl waar IKEA naar streeft. Op 24 oktober wordt de veggie snack gelanceerd, een vegetarisch alternatief voor de populaire hotdogs in de Bistro. De snack bestaat uit een eetbaar schuitje (tortilla) met pilafrijst, vegetarische balletjes en paprikasaus en zal voor slechts € 0,7 te verkrijgen zijn.

Gezonde tussendoortjes: MUNSBIT

Eén van de andere nieuwigheden vanaf nu verkrijgbaar in de Zweedse shop is MUNSBIT, of ‘knabbel’ in het Zweeds. Dit nieuw gamma van biologische fruitsnacks en notenmengelingen omvat zes verschillende biologische producten (waaronder  geroosterde licht gezouten amandelen, cashew noten, gedroogde appel en aardbeien) in kleine verpakkingen, waarmee IKEA haar klanten wil verrassen en ‘gezond knabbelen’ promoten. MUNSBIT is volledig biologisch en zonder toegevoegde suikers. een ideaal gezond tussendoortje.

MUNSBIT

Vegetarische en biologische soepen

IKEA wil niet enkel duurzame voeding op de kaart brengen, maar wil tijdens de wintermaanden ook haar klanten verwennen met ‘comfort food’. Daarom zullen klanten in de koudste weken van het jaar, van 9 januari tot 18 februari, ook tomatensoep en pompoensoep kunnen verkrijgen in de Bistro. Door seizoensgebonden soepen aan te bieden, probeert IKEA het milieu minimaal te belasten en plaatselijke ondernemers te steunen.

Deze vegetarische en biologische soepen bevatten uitsluitend verse, natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen voor geur, kleur of smaak. IKEA stelt wel een assortiment toppings voor om de soep een extra touch te geven:soepstengels, croûtons of geroosterde ui. Wie geen tijd heeft om een bezoekje te brengen aan het Restaurant of de Bistro, kan deze binnenkort ook in de Zweedse shop aankopen om thuis te proeven.

Vegetarische en biologische soepen
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!