Samsung Electronics en illycaffè kondigen een wereldwijde partnership aan waarbij creativiteit, innovatie en passie worden aangemoedigd via technologie en smaak.
Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven in SOHO New York in November ‘13 en de Consumer Electronics Show in Las Vegas in januari jongsleden hebben illycaffè: de premium Italiaanse koffiebrander, en Samsung: de wereldwijde marktleider in techniek, besloten om een langdurige partnership aan te gaan waarbij de consumentenervaring in de retail flagship stores van beiden partijen worden geoptimaliseerd. Samsung zal de illycaffè flagship stores voorzien van hightech entertainment en slimme oplossingen om de service richting de consument te verhogen. Illycaffè zal de showrooms en events van Samsung voorzien van een superieure koffie-ervaring.

De illycaffè flagship store aan Regent Street in Londen betreft het eerste voorbeeld van de partnership. Een boutique cafè waar traditionele stijl wordt gecombineerd met high-tech techniek waardoor klanten kunnen genieten van een multimediale ervaring én een subliem kopje koffie. Samsung voorziet illycaffè van een selectie mobiele Galaxy apparaten inclusief een mobiele applicatie en aanvullende high-tech oplossingen die speciaal ontworpen worden om de consumentenervaring te optimaliseren. Een team bestaande uit ‘Samsung Angels’ zal de klanten informeren over de nieuwe in-store techniek.

Andrea Illy, President en CEO van illycaffè is trots op de samenwerking met illy: “illycaffè staat altijd op de voorgrond wanneer het gaat om creativiteit en innovatie. De samenwerking met Samsung is een natuurlijke stap voor ons binnen de ontwikkeling van een nieuw retail concept. Samsungs passie voor creativiteit en ongeëvenaarde kennis van technologie, innovatie en nieuwe media helpt ons om wereldwijd een nieuwe generatie koffie salons te introduceren.”

‘illymisu’

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!