Inbouwtoestellen voor een greeploze keuken

Onze Whirlpool microgolfoven gaat ondertussen al 18 jaar mee, hier enkele nieuwe toestellen.

Greeploze inbouwoven

Met het Fusion Design presenteert Whirlpool twee inbouwovens afgewerkt met iXelium™. Typerend voor het Fusion Design is de geïntegreerde handgreep, waardoor de toestellen een perfect vlak kunnen vormen met een kastenwand. Kies je bovendien voor een oven met de Starclean-functie, dan kun je dankzij een stoomreinigingsprogramma van 35 minuten zonder agressieve producten eenvoudig je oven ook aan de binnenkant schoonmaken.

Compacte stoomoven

Steeds meer mensen kiezen ervoor een stoomoven te voorzien in de nieuwe keuken. Ze hebben groot gelijk. Stomen zorgt ervoor dat je ingrediënten hun kleur, smaak, vitaminen en mineralen behouden blijven. De Fusion combistoomoven combineert de kracht van stoom met de intelligentie van de unieke Whirlpool 6TH SENSE-technologie om heerlijke verse gerechten van optimale kwaliteit te bereiden. Je kunt de gerechten bereiden met 100% pure stoom, met turbo hete lucht of met turbo hete lucht én stoom.

Perfect Chef microgolfoven

Whirlpool is al 50 jaar een grote speler op het vlak van microgolfovens. Via het 3D-systeem worden de microgolven op driedimensionale wijze verdeeld, zodat voedsel altijd grondig en gelijkmatig wordt bereid. Het lanceert nu een crème van een inbouwmicrogolfoven in Fusion Design: de 6TH SENSE Perfect Chef met stoom. Het toestel is geschikt voor vrijwel elke bereidingswijze, van ontdooien tot stomen. Handig: de Crisp™-functie; daarmee kun je zelfs een knapperige pizza of quiche klaarmaken. Ook leuk; de stoomschaal voor snelle én gezonde bereidingen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!