Voor 4 personen:

  • 800 g gehakt
  • 1/4 theelepel sambal
  • snuifje zout
  • 1 ei
  • snuifje nootmuskaat
  • 30 g paneermeel
  • snuifje paprikapoeder
  • 1 kg aardappelpuree
  • appelmoes
  1. Meng sambal, zout, ei, nootmuskaat, paneermeel en paprikapoeder onder het gehakt.
  2. Verdeel het gehakt in een vuurvaste schotel en daarboven de aardappelpuree.
  3. Zet het gerecht ca. 45 minuten in een oven van 180°C.
  4. Serveer met koude appelmoes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!