Deze week verscheen Jamie’s comfort food. Dit prachtige nieuwe boek bevat Jamie’s allerlekkerste, nieuwe en spannende recepten. Good mood food waarvan je een enorme glimlach krijgt.  

 

Na snel, slim en spaarzaam koken gaat Jamie terug naar zijn basis. Comfort Food gaat over nostalgie, tradities en favorieten uit je kindertijd. Over koken als ritueel en over gerechten die je een oppepper geven als dat nodig is. Denk aan kinderfavorieten van vroeger, good mood food waarvan je een enorme glimlach krijgt, of aan goddelijke guilty pleasures waar we allemaal gek op zijn. En natuurlijk toetjes, taarten en zondige zoete snoeperijen die te verrukkelijk zijn om te laten liggen. 408 pagina’s vol heerlijke recepten in een prachtige uitvoering.

De Engelse chef-kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is één van ’s werelds meest geliefde televisiepersoonlijkheden. Hij heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil nu met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten. 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!