Vandaag verschijnt Jamie’s super food voor elke dag. De recepten zijn simpel, smaakvol, voedzaam en heel toegankelijk. Geprobeerd én gefotografeerd door Jamie zelf.

Het afgelopen jaar, voorafgaand aan zijn veertigste verjaardag, is Jamie aan een heel persoonlijke reis begonnen, op zoek naar zijn relatie met voeding en zijn lichaam. Hij ontdekte opnieuw hoe hij zijn ‘motor’ zo efficiënt mogelijk kan laten draaien. Geleidelijk aan wijzigde hij een aantal dingen in zijn voedingspatroon en lifestyle, en zag hij een grote verandering in zijn eigen gezondheid en welzijn. Wat hij geleerd heeft wil Jamie graag delen met het publiek.

Zijn nieuwe boek, Jamie’s super food voor elke dag, bevat recepten voor 30 ontbijten, 30 lunches en 30 avondmaaltijden, en frisse en originele ideeën voor gezonde snacks en drankjes. De recepten zijn simpel, smaakvol en voedzaam maar ook heel toegankelijk.
Dit is een gezond kookboek voor elke dag, dat je kunt gebruiken als handleiding voor een fundamentele verandering van je eetpatroon. Maar het kan ook simpelweg dienen als inspiratiebron voor gezonde maaltijden.

‘Sluit dit boek in je armen, geniet ervan, gebruik het zo vaak je wilt en kook eruit voor je familie en vrienden, maar wat ik het meest hoop, is dat het je nieuwsgierigheid wekt en je interesse aanwakkert om de juiste voedselkeuzes te maken die bij jou passen.’

De Engelse chef-kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is één van ’s werelds meest geliefde televisiepersoonlijkheden. Hij heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil nu met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten.

Bekijk hier alvast een paar pagina’s.

Jamie’s super food voor elke dag
Auteur: Jamie Oliver | Kosmos Uitgevers | Verschijningsdatum: oktober 2015 | Prijs: € 29,99 | ISBN: 9789021560649

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!