Jeroen Meus is de kersverse “Beer & Gastronomy” ambassadeur 2014. De award wordt uitgereikt door de ACADEMY en het Biergenootschap der Lage Landen. Bedoeling is een Belgische persoonlijkheid te bekronen die zich inzet voor de promotie van bieren en gastronomie.
Na Jean Blaute in 2012 en Joachim Boudens in 2013 valt vandaag de eer te beurt aan Jeroen Meus. In zijn restaurant Luzine in Leuven kiest hij met een bierkaart en een selectie aangepaste bieren bij kaas resoluut voor de promotie van bieren in een gastronomische setting. Een trend die zich meer en meer doet voelen.
Food-en bierbloggers, pers en prominenten genieten na de uitreiking van foodpairing op zijn best, waarbij bier uiteraard de hoofdrol speelt. Mij blijft vooral de steak tartaar met steppegras en Duvel bij. Op en top Belgisch en lekker!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!