Uniek brouwproces 
Jupiler 0,0% is een alcoholvrij pilsbier gemaakt met dezelfde ingrediënten die de gekende Jupiler haar geliefde smaak bezorgt. Voor de ontwikkeling van het bier is heel wat kennis en innovatie nodig.

Indien we de consument een optimale smaakbeleving willen bezorgen moeten we een uniek brouwproces doorlopen waarbij smaak en body behouden blijft, ook nadat de alcohol uit het bier verwijderd wordt. Bij tot op heden gekende NA bieren is dat niet het geval. De huidige NA bieren worden vergist tot een alcoholniveau van 0,5% bekomen wordt waarna het proces wordt afgebroken. Je mist dan uiteraard al het goede van de fermentatie en lagering. Een andere techniek is om de alcohol na fermentatie te verwijderen uit het bier, maar dan verlies je het typische bierkarakter. Met Jupiler 0,0% zijn we erin geslaagd om dankzij het unieke brouwproces het beste uit de twee bovenstaande methodes te combineren. Zo verkrijgen we een 0,0% bier, waarbij de smaak en het karakter van het bier veel beter behouden blijft dan bij de eerdere NA varianten.

Tom Dumortier AB InBev

Brouwmeester

Rode Duivels

De Jupiler 0,0% marketingcampagne begint met een stunt in het Koning Boudewijnstadion tijdens de match van de Rode Duivels tegen Estland op 13 november. De supporters van de Rode Duivels krijgen de primeur om te proeven van het nieuwe alcoholvrije bier. Vanaf januari zet Jupiler verder in op de smaakbeleving door meer dan 1 000 000 samples aan te bieden aan de consumenten.

Jupiler 0,0% is vanaf begin december beschikbaar in de winkel en in de horeca. Het bier is in de retail verkrijgbaar in glazen flesjes van 25cl aangeboden per 24 in een unieke 0,0% bak of per pack van 6. Er zijn eveneens 33cl blikken te verkrijgen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!