Een goede kaashandel in de buurt hebben is pure luxe. Na enig zoeken kwamen we bij Kaashandel Vervloet en Kaashandel Schoonvliet terecht. Bijzondere kaashandelaars met een uitstekende service en kwaliteit. Eén nadeel: Minstens een autorit van meer dan een halfuur.
Een diner in Restaurant De Ceder en een vriendin die er kaas kocht, bracht ons dichter bij huis, nl. bij
Kaas en Wijn Stefaan.
We hadden hem al leren kennen als sommelier maar kunnen nu ook zijn kaashandel aanraden.
Op zijn website staat het volgende te lezen:
“Stefaan is reeds van jongsaf gepassioneerd door wijnen. Na zijn studies aan de Hotelschool Koksijde heeft hij steeds gewerkt als sommelier in enkele klassezaken in België. In 2005 is hij verkozen tot “Eerste Sommelier van België” en in 2006 won hij de wedstrijd “Beste Sommelier van België”. In 2010 nam Stefaan deel aan het Wereldkampioenschap voor Sommeliers van Zuid-Afrikaanse Wijnen. (WOSA Sommelier World Cup) Hij werd zeer verdienstelijk tweede”.
Hij kan dus niet alleen een uitstekende wijnkennis op zijn palmares schrijven maar eveneens een uitstekende kennis van bijzondere kazen. We laten hem de vrije hand en laten ons verrassen door het palet. Vooral kazen uit Frankrijk en Italië vullen onze tafel. Vlaggetjes ontbreken dus als kaasleken verliezen we al snel het overzicht. Dat is van ondergeschikt belang want de smaken zijn overheerlijk. Zoals Stefaan het op zijn website zegt: “Kaas en wijn voor echte smaak”. Dat niet alleen…Ook kaas voor Meersmaak vanaf nu!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!