De kaasplakjes van Entremont zijn gemakkelijk om mee te nemen en volgen u zo overal. Ze zijn ideaal om uw picknick of lunch op te vrolijken of om ervoor te zorgen dat uw kinderen hun boterhammen op school met plezier opeten. Maar of ze nu klein zijn of groot, kaasliefhebbers zullen niet kunnen weerstaan aan de plakjes van Entremont, die uw smaakpapillen echt verwennen. Ze smaken even lekker op de boterham als gesmolten tussen twee sneden toast en gaan ook uitstekend samen met een kleine frisse salade. Afgestemd op alle smaken en geschikt voor alle degustatiemomenten behouden de kaasplakjes van Entremont al hun smaak en versheid dankzij de verpakking die u onbeperkt kan hersluiten.

Entremont presenteert zijn grote klassiekers in plakjes, om zo te eten of als beleg van een tussendoortje op elk moment van de dag. Emmental, Gold, Gold Light of Light; iedereen vindt er de smaak van zijn of haar gading.

Om karakter en authenticiteit te geven aan croque-monsieurs, broodjes, boterhammen, enz. presenteert Entremont zijn Comté AOP en zijn Gruyère France. De fruitige en intense smaak van de Comté of de romige textuur van de Gruyère France … aan de lekkerbekken om de knoop door te hakken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, van de meest eenvoudige tot de meest creatieve bereiding, de kaasplakjes van Entremont, vervaardigd met 100% Frans vakmanschap, zijn ideaal om smaak en originaliteit te geven aan al uw creaties.

 

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!