Voor 3 personen

  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 500 g aardpeer 
  • 1 kleine rode ajuin versnipperd
  • 80 ml witte droge wijn
  • 20 ml aardpeervocht 
  • 50 g goede boter
  • 3 koffielepel taisevisaus 
  • snuifje kurkuma
  • 250 g tagiatelli verdi
  • olijfolie
  • peper en zout v/d molen
  1. Schil de aardpeer, snijd in blokjes, kook gaar in licht gezouten water. (houd wat kookvocht apart!)
  2. Kruid de vis met peper en zout v/d molen en een scheutje olijfolie.
  3. Laat een beetje boter smelten in een potje en stoof de ajuin glazig.
  4. Blus met de witte wijn en aardpeervocht, een draai van de pepermolen, laat een 3 tal minuten inkoken. 
  5. Giet de saus door een zeef en voeg Thaise vissaus.
  6. Monteer met de boter (laat de koude boter al draaiend of kloppend oplossen in de saus).
  7. Voeg de aardpeer toe.
  8. Kook de pasta gaar in licht gezouten water met een scheutje olijfolie.
  9. Pocheer of stoom de kabeljauw.
  10. Dresseer de vis, saus en pasta op een bord.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!