Kerstcollectie van Chocolatier Godiva

Kerstcollectie van Chocolatier Godiva

De kerstcollectie in beperkte oplage van Chocolatier Godiva is een betoverende openbaring van de feestsfeer: ze is leuk, magisch en gewoonweg overheerlijk. Godiva, de elegante selectie van vooraanstaande Belgische chocolaatjes en souvenirs, is ronduit perfect voor al wie ook vrienden en familie wil onderdompelen in dit pure genot.

kersttaferelen en iconische feestsymbolen

Het ontwerpteam van Godiva liet zich inspireren door bekoorlijke kersttaferelen en iconische feestsymbolen zoals vergulde ornamenten en magische sneeuwvlokken om zijn eigen unieke symbool te ontwikkelen, dat op elke verpakking van deze collectie prijkt. Een betoverende waaier van kleurrijke geschenkdozen in schakeringen van rood en Godiva-goud die prachtig verpakt worden in luxueus glanzend papier met zijdeachtige linten rond.

De collectie bevat een prachtige geschenkdoos met 20 stuks ( € 25.25). | Een heerlijke geschenkdoos met 6 of 12 truffels ( € 11.00 of € 21.50). | Een fantastische geschenkdoos versierd met goud ( € 28.25 – 24 stuks ; € 37.00 – 34 stuks).
Geschiedenis
Sinds de oprichting in 1926 verwierf Chocolatier Godiva een wereldwijde reputatie omwille van zijn innovatie en uitmuntendheid. Godiva is aanwezig in meer dan 100 landen. De producten worden verdeeld in meer dan 450 boetieks in eigen beheer, in Travel Retail-shops en speciaalzaken, alsook online. Geïnspireerd door de passie, de generositeit en de pioniersgeest van naamgenoot Lady Godiva, blijven de Meester-Chocolatiers bij Godiva de grenzen van hun kunst verleggen om chocoladeliefhebbers de meest heerlijke en fascinerende nieuwe smaken en aroma’s te laten ontdekken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!