Klop het eiwit los en meng er het amandelaroma onder.
Meng de bloem met de boter, suiker, ei en eiwit en kneed tot een homogene deeg.
Laat een nacht afgedekt rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160° C.
Rol het deeg uit tot op een halve centimeter, en steek er kerstfiguurtjes uit.
Leg de figuurtjes op bakpapier.
Bestrijk ze met een losgeklopte eierdooier en garneer met amandelschilfers.
Bak af op 160° C in ca. 12 à 15 minuten en laat afkoelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok