Make your own chips in de Antwerpse KETTLE® Store

KETTLE® Chips opent zijn eerste tijdelijke winkel en die primeur vindt plaats in de befaamde Kammenstraat in Antwerpen. In The KETTLE® Store vind je KETTLE® Chips in alle smaken, bovendien maak je ook je eigen chips. Je kiest zelf de kruidenmix die je mengt onder chips, recht uit de oven.

Make your own chips

Wat KETTLE® Chips typeert zijn de speciale kruiden en smaakcombinaties. De chips zijn heerlijk in zijn eenvoud en toch dat tikkeltje speciaal. Ideaal om mee uit te pakken tijdens de feestdagen. En wat nog beter is, bezoekers kunnen in de pop-up winkel hun eigen chips met favoriete smaak maken. Zoet met zout, pikant met kaas, alles kan! Je gaat naar huis met je eigen gepersonaliseerde chips, voor eigen plezier of als cadeau. Bovendien steun je hiermee ook het goede doel, want de opbrengst van deze activiteit gaat naar de Voedselbank.

Kom het allemaal ontdekken in de Kammenstraat 25 in Antwerpen, van 14 december tot 30 december. Openingsuren: van donderdag tot zaterdag en op zondag 17 december, van 11u tot 18u.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!