Voor 3 personen:

  • 1 kipfilet
  • 1/2 rode paprika in stukjes
  • 1 ajuin versnipperd
  • 1 wortel in stukjes
  • ca. 1/4 koffielepel kurkuma-poeder
  • 1 teentje look
  • 4 korianderbolletjes
  • 2 cm gember
  • lichte sojasaus
  • 2 koffielepels hot chilisaus
  • blikje kokosmelk ca. 300ml
  • arachideolie
  1. Snijd de kip in blokjes meng er een scheut lichte sojasaus onder.
  2. Plet de kurkuma, look, koriander, gember, ajuin, look, chilisaus tot een pasta in een vijzel.
  3. Doe een scheut arachideolie in een pan of wok en bak de kip met de paprika en wortel.
  4. Voeg de kurkumapasta en kokosmelk toe.
  5. Laat een 5-tal minuten pruttelen.
  6. Breng op smaak met lichte sojasaus.

Lekker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!