Voor 4 personen:

  • 700 g kippengehakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • peper en zout
  • een 4 tal hamburgerbroodjes
  • 1 kropsla
  • 1 rode ajuin in ringen
  • 1 tomaat in schijfjes
  • augurkjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1/2 koffielepel mosterd
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • 1 koffielepel fijngesnipperde bieslook
  • 1 eetlepel koud water
  1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, peper en zout, vorm er hamburgers van. Laat een uurtje rusten in de koelkast.
  2. Maak een dressing met de mayonaise, mosterd, water, peterselie, bieslook.
  3. Doe een klontje boter of een scheutje olie in een pan en bak de hamburgers.
  4. Snijd de broodjes middendoor en warm ze even op onder de grill.
  5. Leg een hamburger tussen een broodje en garneer met ajuin, sla, tomaat, augurkjes en dressing..
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!