Voor 2 personen:

  • 1 kipfilet in reepjes
  • scheutje archideolie
  • 4 koffielepels lichte sojasaus
  • 1 koffielepel currypoeder
  • 1/2 koffielepel hot chilisaus
  • 1/2 rode, groene en gele paprika in reepjes
  • 1 ajuin in halve ringen
  • 150 g paddestoelen (parijse champigons, Shil take, oesterzwammen, kastanjechampignons…)
  1. Meng de kip met sojasaus, currypoeder, chilisaus en de olie.
  2. Meng er de groenten onder.
  3. Laat 3 uur in de koelkast marineren.
  4. Bak in de pan.

Lekker met rijst !

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!