papieren cakevormpjes ca. 6,5 cm diameter, hoogte ca. 3 cm (bv Blokker)
Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker met een garde schuimig.
Zet de boter 40 seconden in de microgolfoven.
Meng onder het eimengsel.
Zeef de bloem, en spatel het in porties onder het beslag.
Zet de papieren cakevormpjes in de muffin-bakvorm en vul de cakevormpjes praktisch vol.
Bak de cakejes in een voorverwarmde oven van 170°C in 30 minuten op de traditionele stand.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok