Voor 4 personen:

  • 500 ml melk
  • 3 eierdooiers
  • 1 dl kokossiroop (Moulin de Valdonne – Delhaize)
  • 35 g maizena
  • 250 g aardbeien
  1. Klop de eierdooiers samen met de kokossiroop met de handmixer goed op.
  2. Meng er de maizena onder.
  3. Breng de melk aan de kook.
  4. Meng er al roerend de opgeklopte eierdooiers onder.
  5. Warm al roerend zachtjes terug op. Vanaf je de eerste bubbel ziet, zet je de pot van het vuur.
  6. Laat afkoelen.
  7. Roer af en toe eens om.
  8. Kuis de aardbeien, snij in 4 en schik in een potje.
  9. Giet er de afgekoelde pudding over.
  10. Garneer met een 1/2 aardbei en een blaadje munt.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!