koolrabisalade
Koolrabisalade

  • 1 koolrabi (o.a. verkrijgbaar in Colruyt)
  • 6-tal radijsjes
  • witte wijnazijn
  • maïsolie
  • 1 koffielepeltje suiker
  • peper van de molen
  • zout
  1. Schil en snijd de koolrabi in dunne schijfjes.
  2. Kuis de radijsjes en snijd eveneens in dunne schijfjes.
  3. Doe de koolrabi en radijsjes in een kom.
  4. Giet er een scheutje azijn en olie bij.
  5. Voeg er suiker bij.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Meng alles onder elkaar.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!