krokante salade

Krokante salade met zalm en dille vinaigrette

  • 1 krop ijsbergsalade
  • 1 rode paprika
  • 100 g sojascheuten
  • 2 blikjes (170 g) wilde zalm (zonder vel en graten)
  • 3 witte boterhammen
  • een handvol verse dille
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 10 cl room
  • peper en zout
  • arachideolie
  1. Kuis de ijsbergsalade en snijd in reepjes (ciseleren – in reepjes snijden van opgerolde bladgroenten).
  2. Kuis de paprika en snijd in blokjes.
  3. Spoel de sojascheuten.
  4. Snijd de boterhammen in blokjes.
  5. Doe een scheut olie in een pan en bak korstjes.
  6. Blend of mix de mayonaise, wijnazijn, room en dille.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Laat de zalm uitlekken.
  9. Schik de groenten, zalm en broodkorstjes in een saladekom en serveer de vinaigrette apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!