• 100 g boter
  • 1 koffielepel fijngehakte peterselie
  • 1 koffielepel fijngehakte kervel
  • 1/4 koffielepel zout
  • 1 teentje look
  • peper
  • snuifje Provençaalse kruiden
  1. Zorg dat de boter mals is, zet ze eventueel heel even in de microgolfoven ( ca.15 sec).
  2. Pel de knoflook en snijd zeer fijn.
  3. Meng peterselie, kervel, look, zout, peper en snuifje provençaalse kruiden onder de boter.
  4. Neem een stukje zilverpapier en verdeel er de boter in. Rol er een worstje van en draai beide kanten op als een bonbon. Zorg er wel voor dat het zilverpapier niet tussen de boter zit.
  5. Laat opstijven in de koelkast.
  6. Verwijder het folie en snij er schijfjes van.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!