Le Creuset Antwerpen

Le Creuset opent eerste eigen winkel in Antwerpen

Op zaterdag 10 oktober opende Le Creuset de allereerste merkwinkel in België, te Antwerpen. Le Creuset, bekend van het geëmailleerde gietijzeren kookgerei, beoogt met haar winkels een complete belevenis van het merk neer te zetten. Het gehele assortiment is verkrijgbaar inclusief de producten van Screwpull (wijn – accessoires) die sinds 1979 onder het concern valt.

Gietijzer

Sinds 1925 produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De productie vindt nog steeds plaats in de oorspronkelijke fabriek in Fresnoy – Le – Grand – Picardië. Naast gietijzer bestaat het assortiment uit vele andere materialen, zoals aardewerk , gegoten aluminium en silicone. Le Creuset en Screwpull worden momenteel in diverse speciaalzaken en kookwinkels in België verkocht. Eerder opende het concern winkels in Den Haag, Amsterdam, Parijs, London en Barcelona.

Adres
Groendalstraat 19, 2000 Antwerpen | De winkel is open van maandag tem zaterdag van 10:00 tot 18:00 | En ook op koopzondag, elke eerste zondag van de maand, zijn zij open van 13:00 tot 17:00
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!