© Liefmans

De Liefmans brouwers zijn al sinds jaar en dag aan de slag met krieken en de positieve reacties op hun creaties, bracht hen op nieuwe ideeën. Zo gingen ze aan de slag met exotisch fruit en kruiden en vanaf april kan iedereen proeven van Liemans Yell’Oh, een verfrissend apéro-bier met een gedurfde mix van ananas, appel, limoen, vlierbloesem en basicilum.

De basis van Yell’Oh is een verzuurd bleekbier met heel wat kruiden en fruit. Basilicum en vlierbloesem maken Yell’Oh echt heel speciaal en ik ben er van overtuigd dat Yell’Oh ook heel inspirerend kan zijn voor bartenders en mixologists. Naast de verrassende, nieuwe smaak, is ook de kleur bijzonder. Dankzij het lage alcoholpercentage van 3,8 % is Yell’Oh ook zeer doordrinkbaar.

Marc Coesens

Brouwmeester, Liefmans

Yell’Oh werd gebotteld in een wit & geel gestreept flesje met een trendy design. En natuurlijk ontbreekt ook Rosa Merckx niet op het etiket. Het portret is een ode aan de eerste vrouwelijke brouwmeester van België. Zij had ruim veertig jaar de roerstok in handen en zij legde de basis voor de huidige smaak van de Liefmans brouwsels. Door haar inzet en haar know-how is Liefmans het kwaliteitsbier dat we vandaag drinken. Dit sprankelend, fris en door drinkbaar bier is éxtra onweerstaanbaar als je het serveert on the rocks: mét ijs dus. Vul een Liefmans glas voor drie-vierde met ijsblokjes en giet er Yell’Oh bij.

Verkrijgbaar in de Belgische horeca en bij de geselecteerde drankenhandelaar en supermarkten. Richtprijs (supermarkt/drankenhandel) : 4.75 euro / 4-pack

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!