Rond de kerstperiode was ik op zoek naar een leuk kerstgeschenkje voor de 13-jarige dochter. Gezien het feit dat haar smartphone nooit ver weg is, kocht ik online een hoesje. Het hoesje wordt daags nadien bij ons thuis geleverd maar ik merk dat ik een verkeerde afmeting bestelde. Geen nood! Ik zend het hoesje kosteloos terug en nog eens 2 dagen later steekt het juiste hoesje in mijn brievenbus. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Nu enkele maanden later krijg ik de kans om voor dit bedrijf een goodiebag en een aantal hoesjes te reviewen. Gezien mijn vertrouwen in het bedrijf, geen enkel probleem. Wist je trouwens dat je ook zelf telefoonhoesjes kan maken?

Smartphonehoesjes.nl

Op zoek naar een stijlvol smartphone- of tablethoesje of een handige accessoire? Smartphonehoesjes.nl biedt meer dan 45.000 unieke en trendy producten van hoge kwaliteit aan. Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Daarnaast garanderen zij kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor de klanten klaarstaat. Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald, betekent dat de bestelling nog dezelfde dag verzonden wordt. Een plus: geen verzendkosten in Nederland en België.

Onze goodiebag – accessoires met een persoonlijke touch

In de geleverde goodiebag vind ik accessoires met een waarde van € 99,95 terug. Zijn o.a. meegeleverd:

  • Powerbank Fab.
  • Powerbank #getitcovered
  • Smart Band VeryFit for heart rate
  • Selencia USB oplaadkit
  • Accezz Audio Cable Jack-Jack
  • Popsockets
  • Fashion chick smartphone stickers

Powerbanks – must-haves om te reizen

Powerbanks zijn voor mij onsmisbaar! Ik vergeet meermaals mijn smartphone op te laden en een powerbank is dan mijn redder in nood. Handig in de auto, op reis of in de tuin. Ik krijg een powerbank Fab. met een capaciteit van 6.000 mAh en een micro-USB kabel. Super handig is het ingebouwde spiegeltje voor onderweg en het mooie design van de powerbank. De powerbank #getitcovered is iets compacter en smaller waardoor het handiger weg te stoppen is.  De capaciteit is 5.000 mAh. Een Micro-USB naar USB-kabel is inbegrepen. Deze powerbank kan je eveneens naar eigen smaak zelf ontwerpen. Vanaf € 19,95.

Smart Band VeryFit for heart rate

Ik wil al lang een Smart Band maar de prijs hield me altijd een beetje tegen. Vooral mijn stappen tellen en mijn slaappatroon bekijken, leken me wel interessant. Met deze Smart Band heb ik een volwaardig model voor een degelijke prijs (€ 24,95). Ik heb alles wat ik van een Smart Band wil en gebruik de app VeryFit om de registraties in detail via Bluetooth 4.0 op mijn smartphone te bekijken. Daarnaast registreert het toestel je afgelegde afstand, je hartritme en je verbruikte calorieën. Werkt met toestellen met Android 4.4 / iOS 7.1 of nieuwer. Sedert het begin is dit toestel niet meer van mijn pols geweest. Ik ben fan!

Hoesjes bestellen (voor elk wat wils)

Via de webshop kan je ook hoesjes bestellen voor tablet en smartphone. Bijzonder is dat je je eigen ontwerp kan samenstellen voor een nog persoonlijkere touch. De hoesjes zijn o.a. beschikbaar voor de merken Samsung, Apple, Huawei, Sony, Motorola,… Ik bestel een hoesje ‘Grlpwr’ voor mijn Samsung A3 en een wit marmer design hardcase hoesje voor de dochter. Omdat ik nooit een portemonnee meeneem, bestel ik ook een variant waar ik geld en bankkaarten kan in wegstoppen. Dat wordt een romantisch exemplaar met bloemen. Handig! De bestelling verloopt vlot en de service is top! Daags nadien valt de bestelling al in de bus.

Wil je ook je eigen hoesje ontwerpen? Of een andere bestelling plaatsen?

Shop dan met 10% korting met de code #GETITCOVERED-18.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!