•  350 Linguine
  • 200 g geraspte Leerdammer
  • 200 g gekookte ham in blokjes
  • 25 g boter
  • 1 ajuin versnippert
  • 50 cl kippenbouillon
  • 25 g bloem
  • paar druppeltjes Tabasco
  • scheutje worcestersaus
  • zout en peper v/d molen
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, giet af in een vergiet.
  2. Bak de ajuin in 25g boter goudbruin, voeg de bloem toe en laat even drogen.
  3. Breng de bouillon aan de kook.
  4. Voeg de bouillon langzaam toe aan het ajuin mengsel.
  5. Breng op smaak met Tabasco, worcestersaus, peper v/d molen en eventueel een snuifje zout.
  6. Meng de saus, kaas (houd een beetje kaas over) en ham onder de pasta.
  7. Beboter een ovenschaal en doe er het pasta mengsel in.
  8. Strooi er de kaas over.
  9. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
  10. Gratineer nog een minuutje of 3 onder de ovengrill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!