Lipton Ice Tea Sparkling Original

Goed nieuws voor de liefhebbers van Lipton Ice Tea Sparkling Original: Lipton lanceert een nieuw recept van de op één na meest gedronken frisdrank in België. Met het verbeterde recept heeft Lipton Ice Tea een perfect antwoord klaar voor de stijgende vraag in de markt naar frisdranken die passen binnen een verantwoorde levensstijl. De nieuwe Lipton Ice Tea Sparkling Original bevat 20 calorieën per 100 ml. Het recept bevat nu 4,5 gram suiker per 100 ml, 45% minder dan de meest gedronken frisdranken in België, en is nu dus officieel laag in calorieën. Die suikerverlaging is goed voor een jaarlijkse besparing van 500 miljoen suikerklontjes in België.

We werken vol passie aan producten waar onze klanten van kunnen genieten en die passen binnen een verantwoorde levensstijl. We nemen daarom bewust geen frisdranken met een hoog suikergehalte meer op in ons gamma. In 2012 verlaagden we al het suikergehalte in Lipton Ice Tea Green en in 2015 het suikergehalte in de niet-koolzuurhoudende varianten. Ook nu hebben we er bewust voor gekozen om het nieuwe recept niet als een extra variant van de Lipton Ice Tea Sparkling Original op de markt te brengen. Dankzij het verbeterde recept is de welgekende Lipton Ice Tea Sparkling Original nu nog lekkerder, nog verfrissender en bovendien laag in calorieën.
Daphne Hebb

Senior Brand Manager , Lipton Ice Tea

Vier jaar lange ontwikkelingsfase

Het nieuwe recept van de Lipton Ice Tea Sparkling Original, een frisdrank die in 1978 in België werd ontwikkeld, kwam niet zomaar tot stand. Gezien Lipton het grootste belang hecht aan de smaak van de Lipton Ice Tea Sparkling Original, spendeerde het vier jaar aan de ontwikkeling ervan. En met succes: blinde smaaktesten bij een testgroep van 300 Belgen toonden een voorkeur aan voor het nieuwe recept. Lipton Ice Tea maakt zijn slogan ‘De Lekkerste, Laag in Calorieën’ dus helemaal waar.

De vernieuwde Lipton Ice Tea Sparkling Original is vanaf nu overal verkrijgbaar. Bij het nieuwe recept hoort ook een opgefriste verpakking. Daarop vind je vanaf nu de claim ‘laag in calorieën’.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!