• pakje filodeeg
  • 200 g kalkoenfilet
  • 1/2 paprika
  • 2 lente-uitjes
  • 1 wortel
  • 5 kastanjechampignons
  • oestersaus
  • currypoeder
  • arachideolie
  • 2 eitjes
  1. Snij de kalkoenfilet in kleine stukjes.
  2. Kuis de groenten.
  3. Snijd de paprika, wortel, kastanjechampignons in blokjes.
  4. Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
  5. Doe een scheutje arachideolie in een pan en bak de kalkoen even aan.
  6. Voeg de groenten bij de kalkoen en laat even mee bakken.
  7. Meng er een scheutje oestersaus onder.
  8. Kruid met currypoeder.
  9. Klop een eigeel met een klein scheutje water los.
  10. Leg een eetlepel van het vulsel op een vel filodeeg.
  11. Strijk de zijkanten in met het eigeel.
  12. Plooi dicht en rol op.
  13. Neem een tweede vel: bestrijk de randen eveneens met het eigeel.
  14. Leg de reeds geprepareerde loempia in het midden, plooi dicht en rol op.
  15. Lekker met zoetzure saus of currysaus.
Print Friendly, PDF & Email
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!