[metaslider id=8493]

Le Passage

Meer dan acht jaar bloggen brengt me op plaatsen waar ik nooit geweest ben, op locaties waar ik alleen maar van kan dromen en in restaurants waar ik culinair verwend word.
Zo ook vorige week donderdag. Plaats van samenkomst is Le Passage  in Ukkel. Met één Michelinster aan het firmament al 15 jaar een topper. Chef Rocky Renaud aan het roer van de keuken sedert 1994. Basis is de klassieke Franse keuken waar ik tomeloos respect voor heb.

Geschiedenis louis delhaize

Reden van samenkomst is de viering van 140 jaar louis delhaize. De oorsprong van deze winkelketen dateert al van midden 19de eeuw. Vanaf 2003 kent de louis delhaize keten als zodanig, een sterke groei. Het is een grossier die vandaag in België levert aan meer dan 300 winkels, zowel aan zelfstandigen als aangesloten winkels en winkels in eigen beheer. Vanaf 2008 waait een nieuwe, moderne wind doorheen de traditionele buurtwinkels.

Vandaag

De oppervlakte van de winkels is beperkt en ligt tussen de 80m2 en 400m2. Ze zijn duidelijk gedefinieerd als ‘buurtwinkel’, waar snelheid, kwaliteit en vriendelijkheid voorop staan. De louis delhaize winkels bieden de perfecte oplossing voor dagelijkse aankopen, de bevoorrading van verse producten en bakkerijproducten. Bieden van kwaliteit en versheid tegen een correcte prijs ‘value for money’ zijn sleutelelementen.

Wist u dat?

100% Belgisch familiemerk
Geen producten onder eigen naam
Distributie natuurlijke wijnen (zonder sulfiet)
Exclusieve artikelen zoals:

  • Champagne AR Lenoble (€ 26,49)
  • NB Gin (€ 25,75)
  • Whisky’s (Tweeddale)

In onze gemeente is een louis delhaize winkel te vinden. Misschien bij u ook?

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!