• 1 kg gemengd gehakt
  • snuifje gedroogde oregano
  • snuifje gedroogde tijm
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 ajuinen (in ringen gesneden)
  • 125 ml rode wijn
  • 225 ml water
  • 1 koffielepel rode wijnazijn
  • 2 à 3 eetlepels Luikse siroop
  • peper en zout
  • goede boter
  1. Doe het ei, paneermeel, oregano en tijm bij het gehakt.
  2. Kruid het gehakt met peper en zout en meng alles goed.
  3. Rol er balletjes van.
  4. Doe wat goede boter in een pan en bak de balletjes goudbruin.
  5. Neem de balletjes uit de pan (ze moeten nog niet gaar zijn).
  6. Bak ajuin in dezelfde pan op niet te hoog vuur goudbruin.
  7. Geef dit zijn tijd en voeg indien nodig wat boter toe.
  8. Blus de ajuin met wijn, water, azijn en Luikse siroop.
  9. Voeg er de gehaktballetjes terug aan toe en laat ze in de saus gaar worden.

Lekker met verse frietjes en salade! 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!