• 1 cervela
  • 1 komkommer
  • 1 tomaat
  • 1 gele paprika 
  • 3 eetlepels rode kidneybonen (uit blik, uigelekt)
  • 100 g korte pasta (fusilli, rigatoni, penne)
  • 1/2 koffielepeltje mosterd
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • peper en zout
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Als de pasta gaar is: giet af in een vergiet en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Snij de komkommer, paprika, tomaat en de cervela in blokjes.
  4. Meng de groenten, kidneybonen en de cervela onder mekaar.
  5. Meng de olijfolie met de mosterd en wijnazijn en breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de vinaigrette onder de salade.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!