Bij het bereiden van dit gerecht klonk hier “Pink Floyd – The Division Bell” door de speakers mijn lievelingsplaat van Pink Floyd.

Voor 2 personen:

  • 150 fusilli
  • 200 g gerookte zalm
  • 100 g courgette
  • 1 ei
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • snuifje gedroogde dille
  • peper en zout
  1. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking, verfris onder koud stromend water en laat in een vergiet uitlekken.
  2. Kook het ei 10 minuten en laat afkoelen in koud water, pel en snijd in partjes.
  3. Meng mayonaise, mosterd, wijnazijn en gedroogde dille.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Rasp of snijd de courgette in fijne staafjes.
  6. Breng een potje met gezouten water aan de kook, voeg courgette toe, laat het water terug aan de kook komen, giet onmiddellijk af en en verfris met koud stromend water.
  7. Meng de courgette en dressing door de pasta.
  8. Snijd de zalm in reepjes en meng door de pasta.
  9. Garneer met het eitje.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!