Maaltijdsalade: pastasalade met tonijn en groenten
jun 3, 2009
Voor 3 personen:
Blikje tonijn in olie 300 g
150 g fusilli
1 grote wortel
1 rode paprika
een handvol prinsessenbonen
een handvol doperwtjes (diepvries)
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels volle yoghurt
scheutje witte wijnazijn
peper en zout
Pel de paprika en verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes.
Schil de wortel en snijd in reepjes.
Kook een 4-tal minuten in gezouten water beetgaar.
Verfris onmiddellijk onder koud water.
Kook de erwtjes 3 minuten in gezouten water.
Verfris eveneens onmiddellijk onder koud stromend water.
Verwijder de uiteinden van de boontjes.
Kook een 5-tal minuten in gezouten water.
Verfris ook onmiddellijk onder koud stromend water.
Kook de eitjes in 10 minuten.
Laat afkoelen in ijskoud water.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Giet af in een vergiet.
Verfris onder koud stromend water.
Laat de tonijn uitlekken.
Meng voor de saus: de yoghurt met de mayonaise en een klein scheutje witte wijnazijn.
Meng de groenten met de pasta, verdeel over een diep bord, schik er wat tonijn en partjes ei op.
Serveer de saus apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok