Voor 4 personen

  • 1 wortel
  • 1 takje groene selder
  • stukje knolselder
  • 4 tomaten
  • 1 ajuin
  • 1 paprika
  • 1 wit van prei
  • 1  kleine vastkokende aardappel
  •  150 g spek (in blokjes)
  • 1 blikje rode kidneybonen
  • 125 g kleine pasta
  • 10 blaadjes verse basilicum
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 klein blikje tomatenpuree (70g)
  • gemalen emmentaler
  1. Kuis de groenten en snij in kleine stukjes.
  2. Fruit het spek in de olijfolie.
  3. Voeg de groenten toe en fruit even mee.
  4. Giet er ca. 2,5 liter water bij.
  5. Voeg tomatenpuree en bouillonblokjes toe.
  6. Kruid met peper.
  7. Laat 20 minuten zachtjes koken.
  8. Voeg de pasta en de kidneybonen toe.
  9. Laat de soep nu koken tot de pasta gaar is.

Serveer met gemalen kaas.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!