Supermarkten verkopen niet alleen eten en drinken. Tegenwoordig heeft elke supermarktketen een magazine dat maandelijks of tweemaandelijks verschijnt. Hier wordt gretig ingespeeld op de honger naar al wat ruikt naar “food” en zijn randfenomenen door artikels die verschijnen over de nieuwste producten, fruit en groenten van het seizoen, mooi gedekte feesttafels, reviews, meningen van klanten, receptfiches en veel meer. Ik lees de magazines van de supermarkten heel graag en geraak meestal wel geboeid door één of ander recept of artikel om het dan ook eigenhandig uit te testen.
Mijn zus woont in Nederland en via haar kwamen we reeds jaren geleden in contact met het magazine Allerhande van Albert Heijn.

Nog een leuk magazine is dat van Spar. Het magazine zet maandelijks een Spar in de kijker, werkt rond thema’s, schrijft wedstrijden uit en doet zijn best budgetvriendelijke maaltijden voor te stellen.
Om mee te gaan met zijn tijd zijn meerdere magazines ook al online te raadplegen of kunnen via een Ipad app gedownload worden. Zo kan je filmpjes bekijken en recepten stap voor stap volgen. Zo’n Ipad app bestaat al voor o.a. Delhaize en Albert Heijn. Voorlopig houd ik het bij mijn papieren exemplaar.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!