Manhattn's Burgers opent tweede vestiging in Brussel

Premium Burgers

Een concept dat regelrecht afkomstig is uit de VS, het idee van een restaurant gespecialiseerd in Premium Burgers, heeft het hart van de Brusselaars al veroverd. Sinds de opening een jaar geleden is Manhattn’s op de Louizalaan een groot succes. Zowel ’s middags als ’s avonds genieten de liefhebbers van lekkere dingen hier van kwaliteitsvolle burgers, vergezeld van frietjes van bij ons. Een perfecte combinatie van de Amerikaanse ‘food’ cultuur en de lekkere traditie made in Belgium! En zoals in een Amerikaanse droom opent vandaag een tweede restaurant zijn deuren in het hartje van het historische centrum van Brussel. Op een steenworp van de Beurs! En u wordt meteen ondergedompeld in een reiservaring zodra u binnenstapt: het design, de decoratie, de verpakking en de New Yorkse industriële sfeer voeren u mee naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, voor een overheerlijk VS-moment.

New York

Jerôme en Philippe Vermeulen bereiden elke dag Premium Burgers met de allerbeste Belgische producten, volgens recepten die ze rechtstreeks meebrachten uit New York. Met oog voor detail schotelen ze zo de beste burgers van de stad voor! Alle burgers worden geserveerd in een smakelijke bun, een brioche met olijfolie, een recept made in het New Yorkse Little Italy. Het vlees wordt met liefde geselecteerd, zo vind je er onder andere ‘Grass-Fed Matured Irish Beef’, ideaal gerijpt en ongelooflijk smaakvol Iers vlees. Voor de groenteliefhebbers biedt Manhattn’s ook heerlijke vegetarische burgers aan. En om tot slot de smaakpapillen van de Brusselaars te bekoren, zijn er ook de onontbeerlijke Belgische frietjes die perfect gebakken worden volgens de op en top Belgische traditie.

Manhattn’s Bourse is gevestigd in de voetgangerszone van de stad, is 7op7 open, beschikt over een speciale Take Away-zone en een leuk terras.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!