F1 is een passie waar Meersmaak al jaren mee bezig is. Als klein manneke keek ik al vol bewonering naar onze landgenoot Thierry Boutsen. Legendarisch hoe hij in de stromende regen zijn bolide op de baan hield. Hij reed onder andere voor de renstal Williams. En laat dat nu nét het team zijn waar Martini mee in zee gaat.
Na een afwezigheid van 6 jaar keert Martini immers terug naar het F1 – circuit.
Het bedrijf tekende een meerjarig partnership met het legendarische Williams Team – een absolute hoofdrolspeler in het racing circuit – Williams Martini Racing.
Al in de jaren 60 wist het merk een uiterst glamoureuze hoofdrol te claimen in een wereld die ook vandaag nog steeds naadloos aansluit bij de gevierde MARTINI ‘gioia di vivere’-lifestyle.
Bij de huidige herlancering benadrukt Martini maar al te graag haar F1 – ambities door de herkenbare iconische blauwrode lijnen uit haar Formule 1 gloriejaren door te trekken tot op de nagelnieuwe Williams Mercedes FW36 racewagen. Als eerbetoon aan aloude tradities zal Martini ook naast het circuit haar racing imago versterken met een agenda vol activiteiten en een lijn merchandise.

Bron: Pravda Pressroom

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!