MARTINI-TERRAZZA

Martini Terrazza

Iconisch vermoutlabel Martini herlanceerde zich vorig jaar met succes in de F1-wereld als partner van het Williams Martini Racing team. Befaamd om haar Italiaanse gioia di vivere, laat Martini de glamoureuze F1-wereld in de vorm van een tijdelijke Terrazza meereizen naar een aantal Grand Prix steden. Na Barcelona, volgt op Belgische bodem een tweedaagse pitstop in Luik, en wel op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus. Het indrukwekkend terras aan de Boulevard Frère – Orban is geheel gratis toegankelijk en serveert een onweerstaanbare combi van cocktails en F1-glamour op een exclusieve locatie. Op zondag 23 augustus volgt op een boogscheut de F1 Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps. Martini Terrazza doet slechts een viertal wereldwijd geselecteerde Grand Prix steden aan.

legendarische aperitiefmomenten

Eén ding moet je de Italianen nageven: ze weten legendarische aperitiefmomenten te creëren. Twee dagen lang kan je op het Martini Terrazza bij avondzon genieten van een overheerijke Aperitivo Italiano met Italian inspired fingerfood, perfect geserveerde cocktails en stijlvolle beats. Klassiekers als een gekoelde Negroni, Bellini of Martini Royale zetten de toon, of maak kennis met de nieuwe Martini Riserva Speciale vermouts. Met een replica van de inmiddels herkenbare Williams Martini racewagen worden ook de iconische blauwrode F1-strepen doorgetrokken tot de Martini Terrazza.

Aan de oevers van de Maas

Martini koos voor een bijzondere locatie aan het water in Luik: een voormalige helikopterhaven aan de Boulevard Frère – Orban, vlakbij de Albert I-brug en op de oevers van de Maas, vormt de thuisbasis voor deze Belgische passage van de Terrazza. Op slechts vijf minuten wandelen van het stadscentrum, recht tegenover Palais des Congrès, biedt deze unieke locatie een indrukwekkend zicht op de Luikse skyline.

Martini in Formule 1

Als titelpartner van het legendarische Williams Team herenigde Martini zich in 2014 – na een korte onderbreking van zes jaar – met haar onweerstaanbare jeugdliefde: het F1-circuit. Al in de jaren 60 wist het merk een uiterst glamoureuze hoofdrol te claimen in een wereld die ook vandaag nog steeds naadloos aansluit bij de gevierde Martini lifestyle. Met het prestigieuze Martini Terrazza brengt het Italiaanse vermoutlabel haar befaamde gioia di vivere nu ook naast het circuit tot leven.

Praktische info Martini Terrazza
Locatie: Boulevard Frère – Orban (naast Albert I-brug), 4000 Luik | Data en openingsuren: vrijdag 21 augustus van 16u tot 22u – zaterdag 22 augustus van 14u tot 22u | Gratis toegang

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!