Move over cupcakes & cakepops, want in maart verschijnt bij Kosmos Uitgevers Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim. In dit boek laten de Londense chefs Alex en Stacey zien hoe iedereen een meringue kan maken die smelt in de mond. Ze verklappen hun tips over techniek, kleuren en smaken, zodat mislukken onmogelijk is.
Met hun moderne, frisse en kleurrijke kijk op klassieke meringuerecepten zorgen de Meringue Girls voor een trendy twist en verrassende combinaties, zoals ijslolly’s van aardbeienmeringue, een spectaculaire citroenschuimtaart of winterse crumbles. Alle  ingrediënten zijn 100% natuurlijk en meer dan 75% van de recepten zijn glutenvrij. Het boek is verrijkt met tien Layar- instructievideo’s. Nieuwsgierig naar Meringue? Klik dan hier voor een sneak preview!

Meringue Girls Alex Hoffler houdt van bostonterriërs, rommelmarkten, vintage keukenspullen en granaatappelprosecco. Stacey O’Gorman houdt van lange rokken, drie klontjes suiker in haar thee, rode lippen, Japanse Anime en Björk. Beiden zijn ervaren chefs en ze vonden elkaar in hun liefde voor zoetigheid.

Verschijningsdatum: eind maart 2014
Auteurs: Alex Hoffler en Stacey O’Gorman
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021555973
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!