Voor 4 personen:

  • 10 g gelatineblaadjes 
  • 250 ml room
  • 200 ml volle melk
  • 1 kopje kwaliteitskoffie (120 ml)
  • 55 g suiker 
  • 1/2 vanillestokje
  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Doe de room met de melk, koffie en suiker in een pot.
  3. Splijt het vanillestokje in de lengte met een mes. 
  4. Doe het merg en het stokje bij het melkmengsel.
  5. Breng het melkmengsel al roerend aan de kook.
  6. Laat even koken.
  7. Neem van het vuur, verwijder de vanillestok en voeg er de uitgeperste gelatineblaadjes bij. 
  8. Roer even goed om.
  9. Giet nu in potjes en laat een nacht opstijven.

TIP: Je kan de panna cotta makkelijk uit zijn vormpje krijgen door hem even in warm water te zetten.

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!