Ferrero Rocher

Dankzij een lokale benadering staat Ferrero Rocher als internationaal merk ook dicht bij de consument. Het merk selecteerde speciaal voor deze eindejaarsperiode enkele historische monumenten op basis van hun ongeëvenaarde schoonheid. Door de pracht van deze nationale monumenten op een originele manier in de kijker te zetten, wil Ferrero Rocher eer betuigen aan enkele symbolische bouwwerken die de Belgen na aan het hart liggen. De monumenten krijgen een tweede leven in de vorm van onvervalste kunstwerken met imitatiepralines van Ferrero Rocher. Naar het voorbeeld van het merk dat verfijning binnen ieders bereik wil brengen, staat elke majestueuze reconstructie tegelijk ook dicht bij de bevolking.
Zo kan de consument tijdens de eindejaarsperiode drie symbolische monumenten bewonderen in enkele verkooppunten. Een initiatief dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan, dankzij de indrukwekkende afmetingen van de reconstructies…
Het Koninklijk Paleis wordt nagebouwd met maar liefst 2618 pralines en is 250 cm lang, 165 cm breed en 80 cm hoog. Het Jubelpaleis bestaat uit 2012 pralines en meet 230 cm in de lengte, 80 cm in de breedte en 110 cm in de hoogte. Maar het Gravensteen breekt alle records, met niet minder dan 7930 pralines! De imitatieburcht is 260 cm lang, 260 cm breed en 93 cm hoog.

Ferrero Rocher
Ferrero Rocher

Ferrero Rocher heeft ook gekozen om de Eiffeltoren te reproduceren, wat symbool staat voor Frankrijk, de prachtige Duomo van Milaan, de Pedrera van Barcelona, het Colosseum van Rome en nog vele talrijke andere prachtige historische monumenten over heel Europa.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!