Nespresso Boutique in Hasselt

Nespresso Boutique in Hasselt

Ook Limburgse koffieliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van een unieke Nespresso experience in een prachtig gerenoveerd pand in het centrum van de hoofdstad van de smaak. Het is de allereerste Nespresso Boutique in de provincie Limburg en de zesde in België na de vestigingen in Antwerpen, Wijnegem, Brussel, Gent en Luik. In de Hasseltse Nespresso Boutique ontdekken consumenten alle Nespresso Grands Crus, machines, accessoires en andere lekkernijen.

Hasselt, een logische keuze

De Boutique is gevestigd in een beschermd pand. Nespresso heeft voor de verbouwingen van het gebouw nauw samengewerkt met het agentschap Onroerend Erfgoed. 

“Een Boutique openen in Limburg, in een prachtig pand, bijna pal op de Grote Markt van Hasselt geeft ons een heel speciaal gevoel. Sinds de aankondiging van onze komst naar Hasselt hebben wij alleen maar positieve reacties ontvangen. Limburgers zijn levensgenieters die houden van lekkere, smaakvolle producten en daar hoort een kopje Nespresso gemaakt van ’s werelds meest kwalitatieve koffiebonen duidelijk bij.” Jan Van Damme

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!