bacardi-nieuwe-fles
Nieuw design voor Bacardí rum

zelfde inhoud en passie sinds 1862

Op de dag van haar 153ste verjaardag krijgt BACARDÍ een nieuwe visuele identiteit aangemeten. De nieuwe fles werd ontworpen met het oog op de unieke geschiedenis van het merk en de tijdloze kwaliteit van de drank.

BACARDÍ behoort tot ‘s werelds meest populaire en wijdst verspreide dranken en is een vaste waarde in de beste bars ter wereld. Voor het nieuwe ontwerp werd de hulp ingeroepen van enkele van ‘s werelds beste barmannen om een fles te creëren die aan hun behoeften zou voldoen. De nieuwe fles – nog steeds in het klassieke Georgia Green – is slanker en hoger en op die manier makkelijker in gebruik en handiger om snel te worden vastgepakt vanuit een standaard bar rail. Met een betere, meer ergonomische gewichtsverdeling is de fles nu perfect afgestemd op gebruik door professionele bartenders.

Met de nieuwe verpakking krijgen de verschillende rums ook een nieuwe naam, gebaseerd op de originele Spaanse benaming. Superior, Gold en Black worden respectievelijk Carta Blanca, Carta Oro en Carta Negra .

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!