Nescafé Dolce Gusto DROP

De vorm van de nieuwe Nescafé Dolce Gusto DROP machine is geïnspireerd op een koffiedruppel. Het toestel, met natuurlijke en geraffineerde rondingen, is verkrijgbaar in rood, wit en zilver.

De DROP machine is volledig gedigitaliseerd en heeft een aanraakscherm voor een gemakkelijk en intuïtief gebruik. Met zijn ‘thermoblok’ (verwarmingssysteem van professionele kwaliteit) biedt Drop u altijd een drankje met de ideale temperatuur. Dankzij de druk van 15 bar kan de machine zowel ‘crema’ – het teken van een goede espresso – als licht en luchtig melkschuim voor op uw cappuccino bereiden. En dankzij het geïntegreerde systeem wordt u gewaarschuwd als de machine ontkalkt moet worden. Tot slot biedt het warm/koud systeem u de vrijheid om de hele dag zowel warme als koude dranken te creëren .

Dertigtal variëteiten

Dol op Italiaanse espresso, liefhebber van geurige thee, verlekkerd op warme chocolademelk of verzot op ijskoude frappé? Dankzij de nieuwe Nescafé Dolce Gusto DROP hebt u niet langer meerdere machines nodig. Deze machine kan namelijk in haar eentje tegemoetkomen aan de verlangens en wensen van het hele gezin. Nescafé Dolce Gusto biedt vandaag immers meer dan een dertigtal variëteiten aan, zoals espresso, lungo en grande koffie, cappuccino en latte macchiato, thee en warme chocolademelk, maar ook koude dranken zoals ijsthee en cappuccino ice.

De Nescafé Dolce Gusto capsules zijn verkrijgbaar in uw favoriet winkelpunt en via dolce-gusto.be. De nieuwe Drop machine te koop in alle elektrozaken of via dolce-gusto.be.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!