KINDER lanceert ijsjes op de Belgische markt

Voor het eerst introduceert het gerespecteerde en het wereldwijd geliefde merk een reeks ijsjes. Wanneer de 2 voedingsgiganten Unilever en Ferrero de handen in elkaar slaan, kunnen daar alleen ongeëvenaarde ijsjes uit voortkomen.

De nieuwe creaties van KINDER bevatten de kenmerkende ingrediënten die ons doen genieten van de unieke KINDER-ervaring. Volwassenen kunnen nu genieten van KINDER Bueno (Bar & Cone), en voor kinderen zijn er kleinere porties voorzien zoals KINDER Stick, Joy en Sandwich, die ook voldoen aan de richtlijnen van ‘Responsibly made for Kids’ van Unilever.

KINDER Bueno Ice Cream Cone

De beroemde KINDER Bueno hazelnootreep is nu ook verkrijgbaar als Cone. Uniek ijs van hazelnootmelk rond een kern van melkchocoladesaus, omhuld in een knapperig hoorntje, bedekt met een dun laagje hazelnootcrème gemaak van Ferrero-hazelnoten en chocoladestukjes. De KINDER Ice Cream Bueno Cones zijn zowel in een multipack van 4 verkrijgbaar als individueel via Out of Home-kanalen (pretparken, tankstations, cinemacomplexen, ijskramen).

KINDER Joy Ice Cream

De iconische eivormige KINDER Joy is nu verkrijgbaar als ijs! Het bevat heerlijk melk- en chocoladeijs in een handig bekertje met een leuke, zomerse verrassing. De KINDER Joy Ice Cream is verkrijgbaar vanaf maart 2019 via Out of Home-kanalen (pretparken, tankstations, cinemacomplexen, ijskramen).

De nieuwe KINDER Ice Cream multipacks zijn momenteel beschikbaar bij Carrefour voor € 4,29 en vanaf half februari bij elke supermarkt. Individuele verpakkingen vind je in Out of Home kanalen (pretparken, tankstations, cinemacomplexen, ijskramen).

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!