Begin juni wordt Nutroma Latte gelanceerd, een opschuimmelk waarmee je het perfecte melkschuim maakt.

Nutroma Latte werd in samenwerking met echte barista’s ontwikkeld. Door haar unieke samenstelling maak je het perfecte melkschuim. De latte van Nutroma is makkelijk op te schuimen en het schuim blijft ook langer staan. Daardoor wordt Nutroma nu dé partner voor al uw koffie met melkbereidingen.

Waarom Latte?

Latte koffies zijn al enkele jaren erg in trek. Uit onderzoek blijkt dat op Instagram over de Latte – met maar liefst 9 miljoen mentions van de hashtag #Latte – meer gepost wordt dan over eender welke andere koffiesoort. Je ziet hen schitteren met bladachtige rosetta’s, besprenkeld met kaneel en cacao. De populariteit is ook grotendeels te danken aan Latte Art barista’s die deze drankjes de sterren op Instagram en andere sociale mediakanalen maken.

Barista’s laten graag hun kunsten zien met latte’s en cappuccino’s, en de coffee lovers zijn duidelijk fan! Daarom werd Latte van Nutroma ontwikkeld in samenwerking met barista’s. Nutroma Latte is dus dé opschuimmelk voor de lekkerste cappuccino & latte.

Hoe gebruik je Nutroma Latte?

Nutroma Latte is geschikt voor elk type automatische koffiemachine, maar kan ook makkelijk met een automatische of handmatige melkschuimer gemaakt worden. Neem een gekoeld brikje Nutroma Latte, schuim even op en je krijgt een heerlijk fluweelzacht, maar stevig melkschuim met een volle smaak. De lekkerste cappuccino’s en latte’s met opschuimmelk kan je nu gewoon zélf maken, dankzij Nutroma Latte. Goed nieuws dus voor alle home barista’s onder ons. 

Zin gekregen in een lekkere koffie met Nutroma Latte? Hier alvast wat receptjes om jouw favoriete warme dranken thuis te bereiden:

  • Cappuccino: Giet 1/3 Nutroma Latte melk met 1/3 Nutroma Latte melkschuim (opgeschuimd) op 1/3 espresso
  • Latte Macchiato: Vul een glas tot over de helft met warme Nutroma Latte melk en schenk daarop een beetje Nutroma Latte melkschuim (opgeschuimd). Giet er een espresso bovenop.
  • Espresso Macchiato: Voeg aan een normale espresso een eetlepel Nutroma Latte melkschuim (opgeschuimd) toe

Tip: Gebruik een koffielepel om laagjes te maken en op die manier een kunstwerkje van jouw koffie te maken.

Meer informatie

Nutroma Latte (500ml) is vanaf begin juni te verkrijgen bij Carrefour, Delhaize, Okay, Cora, Makro, Match, Lidl, Spar, Alvo, Intermarché en Lambrechts. De aanbevolen adviesprijs is € 1,19.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!